а вот это уже лишнее.володимир wrote: і як нашу матір Небесну...
Святкування суботи з 1 по 19 століття
Уповання нам Бог Отець, прибіжище Бог Син, покровитель Бог Дух Святий...kjr wrote:в Біблії ніде про успення немає.
то шо Марія померла, це не факт, що вона замінила собою Христа.
маємо одного заступника перед Богом - Іісуса Христа.
і більше нікого...
заступниця Мати наша Небесна Пресвята Діва Марія.
чому я так кажу...тому що саме Пресвята Діва Марія навернула мене до Її сина Ісуса Христа-Сина Божого...Господа нашого.
це відбулося в Меджугор'є...і я Їй завжди дякую і молюся...молюся Господу нашому Ісусу Христу.
Слава Ісусу Христу!
Її слова для мене важливі тому що якраз просять нас читати Євангеліє щодня...я такого не казав що вони важливіші за Євангеліє...Vlad wrote:Я бы так не сказал, вам до сих пор её слова важнее Слова Божьего.володимир wrote:Пресвята Діва Марія навернула мене до Її сина Ісуса Христа-Сина Божого...Господа нашого.
не прибільшуйте пане Владислав...
уважніше читайте що я пишу...а то ви майже весь час питаєте мене те саме...Vlad wrote:Да? Так почему же вы её слова здесь цитируете, а не Слово Божье? Кому, вы считаете, её слова важнее Библии? Или вы уже с Библией полностью разобрались? И на основании чего вы полагаете что это всё она говорит противореча Слову Божьему?
- Vlad
- Вероисповедание:
Так потому что вы ещё ни разу на вопрос не ответили. Я вам сказал, что её слова меня не интересуют, у вас только Библия есть для аргументации, а Её вы ещё ни разу не использовали, но упёрлись в какие-то демонические послания, Слова Божьего гнушаясь. Правильно Иисус говорил: имея уши не слышат.володимир wrote:уважніше читайте що я пишу...а то ви майже весь час питаєте мене те саме...Vlad wrote:Да? Так почему же вы её слова здесь цитируете, а не Слово Божье? Кому, вы считаете, её слова важнее Библии? Или вы уже с Библией полностью разобрались? И на основании чего вы полагаете что это всё она говорит противореча Слову Божьему?
вона вже свою місію по відношенню до тебе виконалаволодимир wrote:Уповання нам Бог Отець, прибіжище Бог Син, покровитель Бог Дух Святий...kjr wrote:в Біблії ніде про успення немає.
і більше нікого...
чому я так кажу...тому що саме Пресвята Діва Марія навернула мене до Її сина Ісуса Христа-Сина Божого...Господа нашого.
це відбулося в Меджугор'є...і я Їй завжди дякую і молюся...молюся Господу нашому Ісусу Христу.
Слава Ісусу Христу!
забудь про неї, не поклоняйся їй як цариці неба і віруй в одного-єдиного Бога Іісуса Христа, який є в Отці і Дусі Святому.
Благословінь!
не бойся,
только веруй.
Мар.5:36
только веруй.
Мар.5:36
і продовжує мені допомагати у наближенні до Ісуса Христа...kjr wrote:вона вже свою місію по відношенню до тебе виконалаволодимир wrote:Уповання нам Бог Отець, прибіжище Бог Син, покровитель Бог Дух Святий...kjr wrote:в Біблії ніде про успення немає.
і більше нікого...
Слава Ісусу Христу!
забудь про неї, не поклоняйся їй як цариці неба і віруй в одного-єдиного Бога Іісуса Христа, який є в Отці і Дусі Святому.
Благословінь!
і ще раз вам зауважу що Пресвята Діва ніде не говорить щоб Їй поклонялись я це роблю з вдячності...Вона хоче щоб ми цінували муки Її Сина на Хресті...і любили Його всім своїм серцем всією своєю душею...
Коли ми хрестимось...тоді й кланяємось Богу Єдиному в Тройці Єдиносущній хвальній нероздільній...
а Пресвята Діва допомагає нам бідним грішникам віднайти Бога...через численні появи...саме з дозволу Бога...
бо й справді людина поки не побачить чуда не увірує...
тож Господь Бог надає нам таку можливість...
до речі а ви були десь як паломник...? Ізраїль...Афон...Ливан...Єгипет...Меджугор'є...Люрд...Гарабандал,Фатіма...Джублик
Слава Ісусу Христу!
"Её вы ещё ни разу не использовали,"Vlad wrote:Так потому что вы ещё ни разу на вопрос не ответили. Я вам сказал, что её слова меня не интересуют, у вас только Библия есть для аргументации, а Её вы ещё ни разу не использовали, но упёрлись в какие-то демонические послания, Слова Божьего гнушаясь. Правильно Иисус говорил: имея уши не слышат.володимир wrote:уважніше читайте що я пишу...а то ви майже весь час питаєте мене те саме...Vlad wrote:Да? Так почему же вы её слова здесь цитируете, а не Слово Божье? Кому, вы считаете, её слова важнее Библии? Или вы уже с Библией полностью разобрались? И на основании чего вы полагаете что это всё она говорит противореча Слову Божьему?
знову ваша неуважність...здається я вже вам казав книгу якого пророка читаю...